Escapant-me per la muntanya...Escapant-me per la muntanya...
 Maverick147 Maverick147
Ets a » Escapant-me per la muntanya... » Cuadern d'Entrades » January 2012 » Estrenant Les Raquetes De Neu
Tuesday 17 de January de 2012, 23:10:52
Estrenant les raquetes de neu
Tipus d'Entrada: CUADERN | 1981 visites

 

És un bon costum acabar l'any d'alguna manera diferent, o original. En aquest cas, vaig decidir acabar l'any a la neu, estrenant els regals de Reis avançats: les noves raquetes TSL 325 Explore i un flamant Garmin Montana 650t.

Veient el panorama actual pel que fa a neu a casa nostra, tot molt sec, vam decidir pujar a Porté-Puymorens. El que no sabiem és que ens esperava un dia de pluja intensa a 1.900 metres d'alçada, i una tenperatura de 6 graus.

La pluja ens va fer modificar els plans, ja que tot i anar ben equipats, vam acabar xops, i no valia la pena arriscar-se. Com podeu apreciar a les fotos, la boira també feia acte de presència. No obstant, el balanç de la petita sortida va ser molt positiu. Les TSL 325 són una autèntica meravella. Molt còmodes, lleugeres, i els grampons que porta incorporats donen un extra de seguretat si trobes clapes de neu més dura.

Ara només cal esperar que nevi, i poder així disfrutar de les noves adquisicions.

 

 

  




Afegir nou comentari
Usuari de Madteam.net No usuari




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook